Screens

De screens zijn al langere tijd geleden ontdekt door architecten, deze worden namelijk veelvuldig toegepast op grotere gebouwen. Het is echter ook geschikt voor woonhuizen. Er zijn ook windvaste screens, hierbij is een doordracht veersysteem actief, dit type is in elke stand windvast en daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties.

Er kan ook worden gekozen voor een erker screen. Deze is speciaal ontworpen om erkers te kunnen voorzien van zonwering. Hierbij wordt het screendoek vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. U kunt gewoon naar buiten blijven kijken, maar warmte en zonlicht worden gereflecteerd tot 88%. Er zijn gewone screendoeken maar ook screendoeken met verschillende weefselstructuren, om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen.

Screens zijn op verschilende manieren te bedienen:

  • D.m.v. band of koord voor zowel binnen als buiten.
  • D.m.v. draaistangbediening voor zowel binnen als buiten.
  • Elektrisch d.m.v. schakelaar of afstandsbediening eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal bedieningsgemak en energiebesparing. De elektrische bediening kan ook gekoppeld worden zodat verschillende screens bediend kunnen worden met 1 schakelaar.

 

 

Klik hier om online een gratis offerte te maken.