Somfy bediening

Elektrische rolluiken bieden u vele voordelen zoals veiligheid, privacy, verduistering en isolatie van zowel geluid als temperatuur. Ideaal in de zomer en de winterperiode! De buismotor laat het rolluik via de tijdklok automatisch zakken wanneer het gaat schemeren buiten waardoor de warmte zoveel mogelijk wordt binnengehouden.

Wanneer u de motor tevens automatiseert met een zonnesensor, zal het rolluik (gratis!) de warmte van het zonlicht overdag optimaal benutten. Hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Tussentijds handmatig meteen naar een andere positie sturen kan uiteraard altijd.

Maar er zijn nog meer voordelen

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen rolluiken eenvoudig besturen. De techniek hierachter is radio technologie. Met een afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig of individueel sturen. Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik functioneren met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen? Zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de buismotor stoppen ter voorkoming van schade.

Naast een motor voor een rolluik en bedieningen en besturingen voor elektrische rolluiken, levert Somfy ook producten voor binnenzonwering, serrezonwering, raamzonwering, terrasschermen, garagedeuren en gordijnen.

Rutolux zonwering bv is een erkend Somfy dealer, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.